930×122 CAPRA 5

aiotec

FIRME STRĂINE VOR DIVIZIA PETROCHIMICĂ BRADU

Firme străine vor Divizia Petrochimică Bradu. Divizia Petrochimică Bradu, de lângă Pitești, a combinatului vâlcean Oltchim și-ar putea găsi cumpărător.

Citiți și: Începând de azi, noi oferte WoowW te așteaptă la Auchan

Potrivit profit.ro, Nimir Chemicals, Mata Chemicals (ambele din Pakistan), Aiotec (din Germania) și Vynova Holding (din Luxemburg) au depus oferte pentru preluarea a trei active Oltchim: Divizia Petrochimică Bradu, Uzina PVC II și Uzina de anhidridă ftalică (ambele din Râmnicu Vâlcea).

Cele trei active au fost evaluate anul trecut la o valoare totală de aproape 130.000.000 de euro. Divizia Petrochimică Bradu este cea mai scumpă dintre ele: 76.570.000 de euro, scrie profit.ro.

Citiți și: Oferte Wooww la Auchan în acest weekend, la cafea, detergent și multe altele

Termenul pentru transmiterea ofertelor finale este sfârșitul lunii octombrie 2018, conform sursei citate. Amănunte puteți citi în articolul publicat de profit.ro, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90