EcoMoto 930×122

agenția imobiliară

FOST DIRECTOR DIN PITEȘTI ȘI-A DESCHIS SUPER AFACERE

O nouă agenție imobiliară s-a deschis în Pitești. Este vorba de agenția imobiliară CASA CASELOR, cu sediul pe bulevardul Republicii, la nr. 148 (în fosta clădire Electrica).

Citiți și: DUPĂ UN AN PRIN INSTANȚE, A OBLIGAT PRIMĂRIA PITEȘTI SĂ-ȘI FACĂ TREABA

Manageri ai agenției sunt Flavius Panțurescu (foto stânga) și Vasilie Ilie (foto dreapta). Panțurescu este fost director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș.

Cei doi asociați își propun să promoveze ofertele imobiliare din Pitești și din județul Argeș într-un mod profesionist, lipsit de echivoc, într-o manieră în care primează interesul clientului și sprijinirea lui în satisfacerea necesităților locative pe care le are.

Piața imobiliară din municipiul Pitești și, în general, din județul Argeș a cunoscut o creștere susținută în ultimii ani. Dovadă stau numeroasele proiecte rezidențiale derulate în ultima perioadă. În acest context, este nevoie de o informare corectă a potențialilor cumpărători de imobile cu privire la beneficiile pe care le pot obține, dar si cu privire la costurile pe care astfel de tranzacții le generează.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3