930 x122 grota rece

dacia_suv2

Francezii pregatesc la Mioveni noi modele Dacia

Lansarea primului SUV Dacia este doar semnalul unei noi internationalizari a marcii romanesti.Oficialii Renault vorbesc deja despre alte patru modele si despre reinnoirea gamei.
Vice­presedintele Dacia, Constantin Stroe, a declarat ca importanta centrului de la Mioveni creste pe zi ce trece in cadrul grupului si ca „in fiecare an Dacia va prezenta ceva nou, iar in 2012 o sa vedeti lucruri extrem de interesante iesind de pe linia de asamblare a uzinei de la Mioveni“. Adaugand la aceste declaratii si pe cea a directorului comercial al grupului Renault in Romania, Fabrice Cambolive, care a mentionat ca „se lucreaza deja la viitoarea gama Logan, al carei prim exponent ar putea intra pe piata in urmatorii doi-trei ani“, este destul de clar ca, in 2012, de pe liniile de asamblare ale uzinei de la Mioveni va iesi „noul Logan“. Despre viitorul model, se spune ca va avea un aspect mai modern, mai agreabil. Aceasta va fi principala sarcina a centrului din Romania, dupa Duster.
In mod cert, Duster nu este doar un nou model Dacia. Este un vector de imagine, care are sarcina de a deschide drumul pentru o noua gama Dacia. Testul acestei noi game pare a fi piata din Marea Britanie, unde Renault are in plan sa intre cu Duster in 2012, urmat de viitoarele generatii ale modelelor Logan si Sandero.
sursa:capital.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90