New Profesional Consult 930 x 122

Ieftinire semnificativă a carburanților!

Ieftinire semnificativă a carburanților!

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a ieftinit azi și benzina și motorina cu 15 bani pe litru, o modificare de preț mult mai mare față de cele cu care ne-a obișnuit în acest an.

De la începutul lunii, carburanții s-au ieftinit cu 7-8%, incluzând și reducerea de preț de 50 de bani, suportată jumătate de Guvern, jumătate de companii.

Petrom afișa azi un preț al benzinei standard de 8,39 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 9,03 lei/litrul. Prețurile reale pe care le plătiți la pompă sunt cu 50 de bani mai mici însă, adică 7,89 bani pe litru la benzină și 8,53 de lei pe litru la motorină.

Modificările de preț sunt aceleași, în general, la toate stațiile Petrom din țară.

Prețurile la stațiile Petrom din Pitești

Conform monitorulpreturilor.info și plinul.ro, la stațiile Petrom din Pitești, prețul motorinei standard este de 9,04 lei/litrul, iar prețul benzinei standard de 8,40 lei/litru.

Așadar, avem o ieftinire semnificativă a carburanților, de 15 bani pe litru, de la o zi la alta, o mișcare a prețurilor de o anvergură neobișnuit de mare față de ce ne obișnuise Petrom: în general ieftinirile sau scumpirile au fost de patru bani pe litru, în ultimul timp.

Sursă: economica.net

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Rio spune:

    E proasta benzina 95 de la petrom cifra octanica mai mica de 95. Nu trage bn masina cu ea. Am bagat de la rompetrol se simte calitatea.

  • F spune:

    Săptămâna asta m-am trezit ca de 20-30 lei am bagat aer de la Petrom, pana acum am zis ca videoclipurile de pe net sunt facaturi. Nu am mai pus combustibil de 2 ani de la ei ca am avut probleme, doar ca de data asta am avut nevoie si asta era in drum. Sa aveti grija la pompe !

  • Popica spune:

    Alimentez benzina 95 doar de la Petrom.Functioneaza masina absolut perfect.Benzina este foarte buna.Toyota Avensis .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3