NOR CURIER 930X122

IFN Extra Finance

IFN EXTRA FINANCE ȘI-A DESCHIS SUCURSALĂ ÎN PITEȘTI

În Pitești, pe Bulevardul Republicii, nr. 80, peste drum de hotelul Muntenia, a fost inaugurat astăzi sediul de lucru al IFN Extra Finance, instituție financiară nebancară.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Înfiinţată în anul 2009 în Bucureşti și autorizată de Banca Naţională a României, IFN Extra Finance acordă credite de nevoi personale. Sucursala din Pitești este cea de a treia deschisă în țară.

„Condiţiile sunt simple și nu există clauze. Nu avem dobândă modificabilă, avem dobânzi fixe. Spre deosebire de bănci, le putem acorda credite şi celor care sunt trecuți în biroul de credit, adică restanţierilor şi celor care nu au venituri demonstrabile pe ultimele 3, 6 luni. O altă facilitate constă în rapiditatea în analizarea cererilor şi în acordarea creditelor. Creditele se acordă, practic, de pe o zi pe alta, termenul mediu fiind 3-4 zile. Piaţa are nevoie de astfel de produse. Dorim ca și în Piteşti să ne menţinem pe aceiaşi linie în ceea ce privește cuantumul maxim al unui credit: credem că putem acorda undeva până la 50.000 de euro pe lună.”, a precizat Ştefan Dumitru, directorul general al IFN Extra Finance, în conferința de presă ocazionată de deschiderea sucursalei din Pitești. Creditul se acordă pe o perioadă de 5 ani, dobânda fiind de 36% pe an, în lei.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90