New Profesional Consult 930 x 122

In atentia practicienilor in insolventa

Directia Finanatelor Publice Arges anunta ca in cazul debitorilor care fac obiectul legii  85/2006 privind procedura de insolventa, organizeaza selectii de oferta pentru desemnarea practicienilor in acest domeniu .Acest lucru este posibil daca administratia fiscala detine peste 50% din creantele inscrise in masa credala si daca acestea sunt sub 10 milioane de lei

Publicitatea selecţiilor de ofertă se realizează pe site-ul ANAF, pe site-ul UNPIR, în România Liberă şi direct pe adresele de mail ale celor care îşi exprimă intenţia de a fi informaţi cu privire la acestea

Lista practicienilor agreaţi de către ANAF pentru ZONA II –Argeş şi Vâlcea, se actualizează semestrial şi în prezent cuprinde 101 practicieni în insolvenţă.

Conducerea  DGFP Arges si-a exprimat surprinderea fata de lipsa de interes a practicienilor avand in vedere ca pana in present doar 13 practicieni au depus oferte in vederea desemnarii ca administrator judiciar/lichidator in dosarele de insolventa .In speranta ca va reusi sa atraga mai multi practicieni DGFP Arges organizeaza intalniri la sediul institutiei cu toti cei interesati iar conducerea DGFP se declara deschisa oricaror propuneri din partea mediului economic .

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90