Donaris 930 x 122

ambasador

IRANIENII, INVITAȚI SĂ INVESTEASCĂ ÎN TURISMUL ȘI DRUMURILE DIN ARGEȘ

Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, s-a întâlnit astăzi în Pitești cu ambasadorul Republicii Islamice Iran în România, Hamid Moayyer, care a fost însoțit de Mojtaba Ramezani, atașat economic.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Programul a debutat cu o întalnire la sediul Palatului Administrativ, acolo unde oaspeții au discutat cu reprezentanții autorităților județene și ai Camerei de Comerț și Industrie Argeș, inițiatorii acestei vizite.

Partea română a prezentat profilul economic al județului și principalele posibilități de investiții în Argeș, precum turismul și infrastructura.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

La rândul său, ambasadorul a propus organizarea unei vizite în Iran a reprezentanților autorităților județene, precum și a unei delegații a oamenilor de afaceri din Argeș, cu scopul de a identifica oportunități de cooperare în domeniul economic și nu numai.

După întâlnirea de la Palatul Administrativ, programul a continuat cu discuții la sediul Camerei de Comerț și Industrie Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3