New Profesional Consult 930 x 122

    logan_dacia

    Japonezii au pus gând rău Loganului!

    Modelul Logan lansat de Dacia se bucură în continuare de succes pe piaţa mondială, în special datorită costului redus. Iată, însă, că a apărut o firmă care îşi doreşte să preia prima poziţie din acest punct de vedere şi să detroneze Loganul.

    Este vorba de constructorul auto japonez Nissan, care va lansa oficial brandul low-cost ce va concura cu modelul Logan. Lansarea va avea loc pe 15 iulie. Compania readuce la viaţă marca Datsun pentru pieţele din India, Rusia şi Indonezia. Maşina va avea un preţ mai mic de 5.700 de euro, potrivit autoevolution.com

    Totodată, Volkswagen a anunţat la începutul anului că lucrează la un automobil care să coste între 5.000 şi 10.000 de euro şi care să fie comercializat în China.

    Cu toate că Dacia produce în Mioveni şi Tanger (Maroc) maşini low-cost, accesibile tuturor, marja operaţională este estimată de cei de la Morgan Stanley la 9%, similară mărcilor premium, constructorul local fiind considerat „vaca de muls” a celor de la Renault.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90