New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

KAUFLAND, AMENDAT

UPDATE: „În cursul zilei de 1 septembrie 2017, reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Miercurea Ciuc au realizat un control la unitatea Grill din cadrul magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc, verificând termenele și condițiile de depozitare ale produselor, și au adresat angajatelor unității întrebări legate de meniuri, procedura de servire, specificul preparatelor.

Citiți și: Update: Oficial, poziţia Kaufland legată de intrarea cu certificat în magazin

La finalul acestei vizite de lucru, din data de 01.09.2017, reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Miercurea Ciuc au acordat o sancțiune în sumă de 10.000 de lei, conform procesului verbal nr. 0844623 din 01.09.2017. Procesul verbal specifică foarte clar faptul că amenda a fost dată în baza materialului video din data de 31.08.2017 care circulă pe internet și nu are la bază un alt incident similar petrecut în ziua vizitei A.N.P.C. la unitatea Grill Kaufland.

Referitor la informația apărută pe diverse canale media cu privire la o amendă acordată Kaufland România în anul 2015 pentru „reclame și pliante realizate exclusiv în limba maghiară”, menționăm că această amendă nu există.”, transmite Kaufland România. 

Citiți și: MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN MAGAZINELE KAUFLAND

Kaufland, amendat. Hipermarketul Kaufland din Odorheiu Secuiesc (județul Harghita) a fost amendat cu 10.000 de lei, potrivit stirileprotv.ro.

Kaufland a primit amenda de la Comisariatul Regional Brașov al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Amenda a fost dată după ce un bucureștean a reclamat că o vânzătoare de etnie maghiară, angajată a hipermarketului, ar fi refuzat să îl servească pentru că acesta i s-a adresat în limba română, iar nu în maghiară, și că l-ar fi înjurat, tot în maghiară.

Conform sursei citate, hipermarketul din Odorheiu Secuiesc a mai fost amendat și în 2015 de către Protecția Consumatorilor pentru că reclamele și pliantele din magazin ar fi fost exclusiv în limba maghiară. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441