New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

KAUFLAND, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ

Kaufland, decizie de ultimă oră. Kaufland România a hotărât să aplice la anumite produse diminuarea cotei standard de TVA începând din ziua de 10 decembrie 2016, cu 3 săptămâni mai devreme față de data oficială de intrare în vigoare a reducerii – 1 ianuarie 2017.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Pe 1 ianuarie 2017 TVA va scădea de la 20% la 19% și la categorii de produse ca băuturile alcoolice, detergenții, produsele de curățat, produsele cosmetice, florile și plantele necomestibile și alte produse nealimentare – cu excepția articolelor care au cotă de TVA de 5%. Prețurile produselor nealimentare din categoriile menționate mai sus vor fi reduse în toate magazinele Kaufland începând de sâmbătă, 10 decembrie 2016, potrivit companiei, Noile prețuri micșorate (mai ieftine cu 0,83%, precizează Kaufland) le vor fi semnalate la raft clienților prin etichete speciale albastre. Produsele aflate în promoţii sau oferte speciale în această perioadă vor avea deja inclusă reducerea de 0,83% în preţul final afişat.

Conform sursei citate, Kaufland România este prima companie din țară care va aplica reducerea cotei de TVA mai devreme față de termenul oficial.

Citiți și: Piteștiul vine tare din urmă cu Mall-uri construite! Pe ce loc ne aflăm!

Totodată, pentru că reducerea în avans va fi suportată exclusiv de Kaufland România, în perioada 10 – 31 decembrie 2016, până la intrarea în vigoare a noii legi, pe bonul de casă va rămâne afișat TVA-ul de 20% din prețul de vânzare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90