New Profesional Consult 930 x 122

    dacia-duster-van-conversion-2

    Lauda lui Jerome Olive

    Directorul general al Automobile Dacia sustine ca nu sunt diferente intre uzina de la Mioveni si o uzina din Franta. Olive se refera atata la tehnologiile folosite, cat si la calitatea factorului uman.

    Jérôme Olive, directorul general al Automobile Dacia, a declarat ca nu exista diferente majore intre uzina de la Mioveni si una din Franta, precum cea de la Douai, pe care a condus-o pana la finele anului trecut, atunci cand a venit in Romania.

    „Acum vad cu adevarat ce inseamna Romania. Este singura tara dupa Franta „completa” din punctul de vedere al industriei auto pentru Renault. Avem de la productie de masini si comert la proiectare”, a spus Jérôme Olive.

    La Dacia salariile angajatilor au crescut de trei ori in ultimii cinci ani, dar potrivit indexului european de cost al fortei de munca in Romania salariile in industria auto sunt de noua ori mai mici decat in Franta.

    In ceea ce priveste dezvoltarea viitoarelor modele Dacia, directorul companiei a subliniat ca „nu vom vedea niciodata un model proiectat si comercializat integral in Romania”, in conditiile in care Dacia este acum un brand european, peste 90% din productia de la Mioveni fiind exportata in Europa de Vest.

    Olive a spus ca Dacia este constructorul auto european cu cea mai ridicata rata de crestere de pe Batranul Continent, „in conditiile unei piete in stagnare”. Chiar si asa, Jérôme Olive este de parere ca cea mai importanta piata pentru Dacia ramane in continuare cea locala, cu toate ca in prezent de afla pe locul al treilea ca vanzari, dupa Franta si Germania.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3