NOR CURIER 930X122

lidl

LIDL, MĂSURĂ DE ULTIMĂ ORĂ

De la 1 martie 2018, un vânzător de la Lidl încadrat cu salariul minim pe economie va realiza venituri medii lunare garantate de 3.061 de lei brut, în vreme ce un comisionar aflat în aceeași situație va câștiga 3.301 lei brut.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Informația a furnizat-o cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Lidl România, care anunță creșteri salariale în companie începând de la 1 martie anul acesta.

În plus, potrivit sursei citate, Lidl are o politică de salarizare în trepte, salariul crescând anual în primii 3 ani de activitate în companie. Același vânzător va ajunge în al treilea an la un venit brut de 3.542 de lei, în vreme ce un comisionar va câștiga 3.792 de lei brut.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

Astfel, venitul minim pentru ambele categorii profesionale crește în mod garantat în primii 3 ani cu aproximativ 15%. În ultimii doi ani, Lidl a dublat practic venitul minim brut în companie.

Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă o serie de alte beneficii, printre care asigurare privată de sănătate și zile de concediu care cresc progresiv ca număr.

Compania extinde și gama de beneficii oferite salariaților: de anul acesta, toți angajații Lidl vor avea asigurare de viață, pe lângă asigurarea medicală privată de până acum. În continuare, membrii familiilor angajaților pot beneficia de oferte avantajoase la o gamă largă de servicii medicale, informează Biroul de Presă al Lidl România.

De asemenea, toți angajații retailerului vor primi tichete de masă, până acum acest beneficiu fiind disponibil doar pentru lucrătorii comerciali și comisionarii din depozite.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3