New Profesional Consult 930 x 122

lidl

ULTIMA ORĂ: LIDL, MĂSURĂ RADICALĂ

Ultima oră: Lidl, măsură radicală. Lidl România anunță că le oferă clienților săi doar ouă care provin de la găini crescute în hale, la sol, în sistem free range și în sistem ecologic (categoriile 2, 1 și 0).

Citiți și: Capcane online pentru clienții Lidl, CFR sau Catena

În plus, potrivit sursei citate, ouăle provenite de la găini crescute în baterii au fost eliminate și din rețetele produselor care au în componența lor ouă, produse achiziționate de la furnizori români.

„După ce, începând din luna mai a anului 2016, Lidl România a eliminat din sortimentul său ouăle proaspete din categoria 3 (provenite de la găini crescute în baterii), de la sfârșitul anului 2017 toate produsele Lidl dezvoltate local care au în componența lor ouă sunt realizate cu ouă categoria 2 (de la găini crescute în hale, la sol), categoria 1 (în sistem free range, cu acces în aer liber pe tot parcursul zilei) sau categoria 0 (ouă ecologice).

Citiți și: Lidl, amendă usturătoare pentru vânzarea de bijuterii

Sunt ouă produse de găini crescute în ferme ecologice și hrănite cu furaje care nu conțin făină proteică de origine animală, aditivi, conservanți sau coloranți sintetici.”, ne-a comunicat în urmă cu puțin timp Lidl România.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3