930 x122 grota rece

Arges

LUCRĂRI DE AMPLOARE LA HIDROCENTRALA VIDRARU

Hidrocentrala Vidraru din județul Argeș va fi reabilitată de compania-mamă Hidroelectrica în cadrul unui program multianual care presupune lucrări de amploare şi o finanţare pe măsură.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Este vorba despre un proiect de 80 de milioane de euro, Hidroelectrica urmând să organizeze în curând licitaţia pentru desemnarea firmei care se va ocupa de investiţie. Documentaţia necesară a fost deja avizată de societate. Investiția presupune lucrări de retehnologizare şi modernizare şi reparaţii. Se estimează că acestea ar putea dura între cinci şi şapte ani.

Amintim că hidrocentrala Vidraru a fost pusă în funcţiune în anul 1966, fiind una dintre cele mai mari din România, cu o capacitate de 220 MW. Centrala electrică subterană se află în masivul Cetăţuia, la peste 100 de metri sub nivelul albiei râului Argeş.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3