930 x122 grota rece

BRICOSTORE

Magazinele Bricostore, cumpărate de britanici!

Grupul britanic Kingfisher PLC, cel mai mare lanţ european de magazine de bricolaj, a anunţat astăzi că a preluat reţeaua de 15 magazine Bricostore din România de la grupul francez Group Bresson.

Tranzacţia, al cărei preţ nu a fost dezvăluit, ar urma să se finalizeze în următoarele două luni. Potrivit Reuters, citat de Agerpres, reprezentanții Kingfisher au precizat că magazinele achiziţionate vor fi convertite în magazine Brico Depot (formatul din Franţa al Kingfisher) și că pe termen lung grupul intenționează să-şi extindă reţeaua din România până la 50 de magazine. În urma acestei tranzacţii, numărul total de magazine Kingfisher a ajuns la circa 1.050 de unităţi, în nouă ţări din Europa şi Asia.

Grupul francez Bricostore a intrat pe piaţa din România în urmă cu 10 ani şi are în prezent o reţea de 15 magazine, în Bucureşti şi alte 11 oraşe, inclusiv în Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90