EcoMoto 930×122

gem

MAGIUNUL DE TOPOLOVENI, DAT CA EXEMPLU PRIMARILOR

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu, a participat astăzi în București la o ședință a Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Crețu le-a recomandat primarilor de comune să identifice câte un produs cu care localitatea lor să ajungă să fie cunoscută în întreaga Europă. Ea a dat ca exemplu în acest sens magiunul de Topoloveni (județul Argeș).

„Sigur că nu orice regiune poate deveni sau poate fi Silicon Valley, dar poate găsi acel element pe care să-l dezvolte, fie că e vorba de industrie alimentară, turism, agricultură, energie, fie noi tehnologii. Cazul cel mai aproape şi exemplul pe care îl dau tot timpul este cazul Grecia, care a făcut din brânza ”Feta” un produs răspândit peste tot în lume. Aşa vă încurajez pe fiecare ca în cadrul regiunilor dumneavoastră să găsiţi, cum este magiunul de Topoloveni, de pildă, şi mierea din Germania, acele produse care pot fi considerate emblema regiunii dumneavoastră.”, le-a spus primarilor comisarul european pentru politici regionale, citat de Mediafax. (Foto: adevarul.ro)

Citiți și: Argeș. Accident grav la Topoloveni, acum! S-a răsturnat cu mașina!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3