EcoMoto 930×122

fabrica

lisa_drxlmaier

APARE O NOUĂ FABRICĂ ÎN PITEŞTI! VOR FI CREATE 500 DE LOCURI DE MUNCĂ!

În Piteşti va fi deschisă în curând o unitate de producţie care va conduce la crearea a 500 de noi locuri de muncă.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Dräxlmaier Group, unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de cablaje pentru industria auto mondială, a anunţat astăzi deschiderea unei noi companii în România, care se va numi Sisteme de Producție Cablaje SRL. Firma va avea sediul în Timişoara şi va deschide un punct de lucru și în Piteşti (în condiţiile în care aici mai are o unitate, Lisa), unde vor fi produse piese de schimb şi cablaje pentru unul dintre cei mai mari constructori de maşini din lume. În următoarea perioadă noua fabrică va recruta aproximativ 500 de specialişti. „Decizia de extindere a grupului Draxlmaier în România este firească în contextul experienţei pozitive pe care o avem aici de peste 20 de ani. Grupul nostru operează într-o piaţă extrem de complexă din industria auto şi, prin urmare, trebuie să rămână competitiv şi, în acelaşi timp, să menţină aceleaşi standarde înalte de calitate.”, declară Peter Wocheslander, directorul companiei Sisteme de Producție Cablaje SRL.

În prezent în cele 5 fabrici Draxlmaier existente în România lucrează peste 14.000 de angajaţi. Grupul Dräxlmaier şi-a început activitatea în țara nostră în anul 1993 prin fabrica din Piteşti.

Citiți și: Fabrică nouă în Pitești. Livrează în toată lumea

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90