930 x122 grota rece

ana imep

MARE SUPĂRARE LA NIDEC MOTOR! APEL DE LA FOSTA ANA IMEP

Mare supărare la Nidec Motor! Apel de la fosta Ana Imep.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Japonezii de la Nidec Motor Corporation România (compania care a preluat de la omul de afaceri George Copos fabrica Ana Imep din orașul argeșean Ştefăneşti) fac un apel către Primăria Piteşti pentru rezolvarea problemei transportului în comun de persoane în zonă.

Într-un memoriu adresat Primăriei Pitești, conducerea Nidec arată că la fabrica din Ştefăneşti lucrează 470 de angajaţi pe trei schimburi, dintre care 200 sunt din Piteşti şi fac naveta. În plus, potrivit sursei citate, în perioada următoare se vor face noi angajări.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Până pe 1 septembrie 2017, transportul salariaţilor la şi de la fabrică se făcea cu autobuze Publitrans (societate a municipalității Pitești), lucru care acum, din rațiuni legale, nu mai este posibil.

În acest context, conducerea fabricii solicită reînfiinţarea vechilor trasee sau, dacă acest lucru nu e posibil, înființarea unei stații finale pe strada Costache Negri din Pitești, la Bazinul Olimpic, acolo unde Primăria să permită unei firme de transport cu care Nidec are contract să preia angajaţii. Solicitarea va fi analizată de municipalitate în cel mai scurt timp.

Despre scandalul eliminării transportului cu autobuze Publitrans în localitățile din apropierea Piteștiului puteți citi amănunte AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3