New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ANDREI_GEREA_DEPUTAT_2012

Ministrul Economiei i-a informat pe japonezi despre Oltchim-Arpechim

Ori de câte ori are ocazia, ministrul Economiei, deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea, îi invită pe străini să consulte dosarul Oltchim-Arpechim.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

A făcut-o și cu ambasadorul Japoniei la București, Keiji Yamamoto. Într-o întâlnire pe care a avut-o recent la minister, Gerea i-a trecut în revistă ambasadorului principalele firme românești în privința cărora sunt căutați parteneri pentru privatizare. Ministrul român i-a vorbit în acest sens oaspetelui despre fabrica de avioane din Craiova, despre Fortus Iași și Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Ambasadorul l-a invitat pe Andrei Gerea să facă o vizită în Japonia pentru discuții concrete cu investitorii niponi. Gerea ar urma să aibă în Japonia întâlniri cu reprezentanți ai marilor companii și bănci din Țara Soarelui Răsare. Tot acolo ministrul Economiei va participa la un seminar la care vor fi invitați oamenii de afaceri japonezi interesați să investească în România. Data și programul vizitei urmează să fie stabilite.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Amintim că Guvernul român vrea să privatizeze la pachet Oltchim Râmnicu Vâlcea și Arpechim Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90