NOR CURIER 930X122

logan1

Nemtii critica Loganul

Societatea Germană pentru Expertiză Tehnică (TÜV) dă o notă proastă Daciei Logan în materie de fiabilitate. Revista „Auto Bild”, în care raportul TÜV este publicat în fiecare an, o numeşte „Maşina ALDI a Renault-ului”, scrie Deutsche Welle. Cu alte cuvinte, ieftină, dar nici prea bună.

Loganul se află printre autoturismele care circulă cu cele mai multe defecţiuni pe străzile Republicii Federale, conform raportului Societăţii Germane pentru Expertiză Tehnică (TÜV) pentru 2010. La verificarea tehnică obligatorie din Germania, pică testul fiecare al nouălea Logan cu vechime mai mare de trei ani. Concluzia TÜV este că, până la urmă, pe termen lung, „Dacia Logan e o maşină ieftină… şi atât”. Revista „Auto Bild”, care publică anual aceste teste, a numit-o „maşina ALDI a Renault-ului”.
Anual, sunt verificate la TÜV în jur de 10 milioane de maşini, iar la ediţia actuală a raportului, din 128 de modele, Dacia Logan se situează pe locul 123, respectiv între ultimele 10 pe lista autoturismelor cu o vechime între doi şi trei ani.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90