930X122 MAIA

kaufland

NOU LA KAUFLAND

Nou la Kaufland. Kaufland a decis să crească salariul minim pentru lucrătorii comerciali din hipermarketurile sale la 2.000 de lei brut, incluzând tichete de masă. În funcţie de vechime, câștigul salarial al unui lucrător comercial de la Kaufland poate ajunge la 3.800 de lei brut, acesta cuprinzând sporuri şi tichete de masă, se arată într-un comunicat al companiei.

Citiți și: Supermarketuri gigant din România, vouchere pentru clienți de până la 10.000 de lei

Creşterile salariale se produc periodic la Kaufland, precedenta având loc în luna mai 2016, potrivit sursei citate.

Noua majorare va intra efectiv în vigoare pe 1 martie 2017, se precizează în comunicat.

Citiți și: McDonald`s și KFC ,,tremură”! Ce fast food GIGANT vine în oraș

Kaufland anunţă şi creşterea perioadei minime de concediu de odihnă anual de la 21 la 22 de zile lucrătoare. Kaufland oferă zile suplimentare de concediu de odihnă în funcţie de vechimea în companie, ajungându-se până la 25 de zile pe an, cu 4 zile mai mult decât prevede legislaţia. În plus, compania recompensează implicarea angajaţilor săi în cauze sociale şi acordă câte 2 zile libere plătite pe an pentru acţiuni de voluntariat, conform comunicatului.

Kaufland este prezent în România de 11 ani, cu 110 magazine deschise şi peste 15.000 de angajaţi. În Pitești Kaufland are două hipermarketuri. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/)  

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3