Donaris 930 x 122

    uzina-dacia-sectia-asambl

    Noua generatie de Logan, inspirat de Duster

    Conform unui interviu acordat presei de specialitate, directorul departamentului de creaţie Renault susţine că Duster este cel mai reuşit produs Dacia, în materie de design, astfel că, în mod logic, va influenţa puternic modul în care va arăta viitorul Logan.

    Laurens van den Acker, designerul şef Renault, a vorbit la Paris despre viitoarea filosofie pe care o va adopta constructorul din Mioveni. „Dacia va evolua în următorii ani cu ajutorul centrului de design de la Bucureşti. Limbajul brandului românesc nu se va confunda însă cu cel Renault, pentru că francezii oferă o abordare mai latină, emoţională şi senzuală a segmentului, în timp ce Dacia promite o perspectivă est-europeană, raţională şi robustă. Această complementaritate nu se va schimba în viitor, diferenţele de design urmând să devină din ce în ce mai mari. Viitorul Logan va adopta un aspect frontal şi posterior modificat serios. Dacă reacţia va fi pozitivă, vom avea o a treia generaţie Logan cu un design radical, diferit de ceea ce vedem în prezen”, a precizat van den Acker.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90