930 x122 grota rece

căteasca

O NOUĂ FABRICĂ SE DESCHIDE ÎN ARGEȘ

O nouă fabrică se deschide în Argeș. Kirchhoff Automotive, furnizor german de structuri de caroserie și șasiu din industria auto, își deschide o fabrică de presaj în comuna argeșeană Căteasca, satul Catanele.

Citiți și: Exclusiv. O nouă localitate pentru autobuzele Publitrans

Inaugurarea va avea loc mâine, 8 mai 2019. Cu această ocazie, de la ora 11:30, reprezentanți ai Kirchhoff Automotive vor susține la sediul fabricii o conferință de presă.

Este a doua fabrică pe care Kirchhoff Automotive o deschide în România, după fabrica din Craiova (2012). Fabrica va produce piese ștanțate pentru fabricile Kirchhoff Automotive din Europa și pentru clienții săi din Europa de Est.

Citiți și: Fabrică nouă în Pitești. Livrează în toată lumea

„Noua fabrică este amplasată într-o locație unică, locație care permite livrări rapide către clienții noștri din Europa. Locația strategică a fabricii joacă un rol crucial datorită proximității sale față de producătorii auto din România și față de autostrada A1, care este parte a Coridorului IV paneuropean, care leagă România de Europa.

Noua suprafață de producție, de 2.500 de mp, va fi echipată cu până la patru prese automate de până la 550 de tone și cu un atelier de sudură manuală. În plus, echipa a implementat sistemul Industry 4.0 în hala de producție”, informează Kirchhoff Automotive Romania.

Kirchhoff Automotive, companie cu sediul în Germania, are 30 de fabrici în 11 țări de pe 3 continente.

Grupul Kirchhoff, din care face parte și divizia Automotive, numără peste 13.000 de angajați. Anul trecut, cifra de afaceri a grupului a totalizat 2,15 miliarde de euro. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA