New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

O NOUĂ FABRICĂ VA FI DESCHISĂ ÎN ARGEȘ

O nouă fabrică va fi deschisă în Argeș. Fabrica va funcționa în Curtea de Argeș și va fi o investiție a grupului german Kärcher, informează zf.ro

Citiți și: O mare companie italiană face fabrică în România. Sute de locuri de muncă

Potrivit sursei citate, fabrica va fi construită pe locul unei clădiri pe care Kärcher a cumpărat-o în anul 2017. O bună parte din clădire va fi demolată pentru a face loc viitoarei noi fabrici de aspiratoare.

Investiția în cea de a doua fabrică de aspiratoare pe care grupul german Kärcher o va avea în Curtea de Argeș va fi de aproximativ 25.000.000 de euro, scrie zf.ro.

Citiți și: Accident între un motociclist și un autoturism Alfa Romeo

Investitorii încă nu au anunțat termenele de execuție pentru construirea noii fabrici și nici numărul persoanelor care vor fi angajate. Amănunte AICI, în articolul publicat de zf.ro.

“Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Aparatele de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, spălatorii auto, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, instalații de tratare a apei potabile și de epurare a apelor uzate, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină, Kärcher oferă gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

Acestea includ produse și accesorii, consiliere, service și numeroase soluții digitale.

În anul 2018, Alfred Kärcher SE & Co. KG a realizat o cifră de afaceri de 2,525 de miliarde de euro, cea mai mare din istoria sa.

Compania are 13.027 de angajați în peste 120 de companii din 70 de țări. Cele peste 50.000 de puncte de servicii de pe tot mapamondul asigură furnizarea neîntreruptă pentru clienții din întreaga lume”, se arată în prezentarea companiei.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3