930 x122 grota rece

joburi

Ofertă de 437 de locuri de muncă în Pitești

Vineri, 19 aprilie, cu începere de la ora 9, la Sala Sporturilor din Pitești va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă. La Bursa de vineri, care se va desfășura și la sediile din Câmpulung și Curtea de Argeș ale Agențiilor Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă, și-au anunțat participarea, la nivelul întregului județ, 60 de firme, cu o ofertă de 636 de posturi vacante.

Cele mai multe sunt din domeniul construcțiilor civile și industriale, al componentelor auto, din industria textilă, comerț și servicii. Dintre aceste posturi vacante, 611 sunt pentru persoane cu studii medii, iar 25 pentru persoane cu studii superioare.

Participarea cea mai importantă este așteptată în Pitești, unde și-au anunțat prezența 33 de agenți economici, cu un număr de 437 de locuri de muncă vacante.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3