Donaris 930 x 122

arpechim

arpechim_ansamblu

CE-A FOST ȘI CE-A AJUNS! RAFINĂRIA ARPECHIM VA FI DEMOLATĂ

Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeș a primit astăzi o notificare de la OMV Petrom prin care societatea îşi anunţă intenţia de demolare a unor instalaţii de la rafinăria Arpechim, acum nefuncțională.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit unui comunicat de presă al APM Argeș, procesul de demolare va fi finalizat în anul 2018. Ulterior notificării OMV Petrom ar urma să ceară la APM Argeș și actele de reglementare pentru a trece efectiv la demolare. Atunci opinia publică va afla exact când va începe demolarea.

„OMV Petrom SA a informat Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş cu privire la intenţia de desfiinţare prin demolare a unor instalaţii de pe amplasamentul punctului de lucru Arpechim Piteşti. Conform notificării OMV Petrom SA, procesul de demolare pe care intenţionează să-l demareze este de lungă durată, demolarea instalaţiilor urmând a se realiza etapizat, întregul proces fiind estimat a se încheia în anul 2018.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

OMV Petrom SA-punct de lucru Arpechim Piteşti deţine autorizaţia integrată de mediu nr. 2, revizuită în data de 17.02.2014, valabilă până în data de 26.04.2023.

Societatea nu a solicitat la APM Argeş acte de reglementare în vederea începerii procesului de demolare instalaţii.”, arată APM.

Potrivit unor surse din societate, OMV Petrom ar urma să mai păstreze în Piteşti doar câteva depozite de carburanţi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90