EcoMoto 930×122

    lisa_drxlmaier

    Pendiuc catre angajatii de la Lisa: Pe criza asta, fiti flexibili!

    Primarul Tudor Pendiuc le-a cerut angajaţiilor firmei de cablaje „Lisa Draxlmaier”, care au anunţat intenţia de a intra joi în grevă de avertisment, între orele 7.00 şi 9.00, nemulţumiţi că nu au primit majorarea de 200 lei, să fie mai flexibili în negocierile cu reprezentanţii conducerii companiei.

    “Solicit foarte mult echilibru sindicatelor de acolo. Sunt aproape 4000 locuri de muncă. Au mare responsabilitate socială. Sunt aproape 12.000 de guri care trăiesc din salariile de acolo, dacă luăm în calcul familiile angajaţilor. Dacă avem un investitor, trebuie să îl protejăm şi să îl sprijinim. Patronatul trebuie să acorde anumite condiţii, dar le solicit sindicaliştilor foarte multă prudenţă. Lisa este ultima platformă de pe raza Piteştiului. Ar fi păcat să se piardă din cauza sindicatelor. Celelalte nu au pierit aşa, dar tot rău este”, le-a transmis primarul angajatilor de la firma nemteasca. (loadposition inside)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90