Donaris 930 x 122

imobiliare pitesti

Piața imobiliară argeșeană este în scădere

La început de an, piața imobiliară argeșeană este în scădere.

Citiți și: Piteşti: Omul de afaceri „John” Brănescu vrea să facă blocuri în buza pădurii Trivale

Piața imobiliară a fost un domeniu puternic afectat de pandemie. Potrivit unui studiu realizat de imobiliareromencos.ro, piața imobiliară argeșeană a înregistrat o scădere de 9% în luna ianuarie a acestui an. Între lunile ianuarie 2020 și ianuarie 2021 prețurile s-au majorat cu 1,4%. De asemenea, și piața chiriilor a înregistrat o creștere de 8,5%.

La început de an, valoarea medie a unei chirii în Pitești era de 294 euro. Conform Korter.ro, prețul unui apartament nou în Municipiul Pitești pleacă de la 39.900 euro și ajunge până la 224.230 euro.

Citiți și: Are balta peşte în Piteşti. Proiecte imobiliare de milioane de euro înregistrează succese după succese

Specialiștii din domeniul imobiliar cred că în 2021 preţurile la case şi terenuri vor creşte cu până la 10%, în timp ce spaţiile comerciale şi office se vor ieftini.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Costi spune:

    la cat se construieste in Pitesti nu e de mirare. Dezvoltatorii imobiliari, a se citi rechinii imobiliari vor ramena cu buza umflata si cu apartamentele nevandute.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90