930 x122 grota rece

obi

INTREBARE_INTREBATOARE

PLEACĂ OBI DIN ROMÂNIA? ȘI PITEȘTIUL ARE UN ASTFEL DE MAGAZIN.

Obi se pregătește să părăsească în acest an piața românească, anunță Mediafax. Agenția de știri spune că citează surse din piața de profil.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform Mediafax, retailerul german de bricolaj a înregistrat pierderi în țara noastră în fiecare an începând din 2008 încoace. „Scăderea puterii de consum din ultimii ani a populației şi faptul că s-au construit puţine locuinţe au făcut ca activitatea firmelor de bricolaj să fie una slabă. Din acest motiv retailerul Obi se pregăteşte să se retragă în acest an de pe piaţa românească”, spun sursele citate de Mediafax. Contactați de agenția de știri, reprezentanții retailerului afirmă că „pentru moment” nu s-a pus această problemă.

Obi are un magazin și în Pitești. Celelalte din România, conform Mediafax, sunt în București (2), Ploiești, Sibiu și Arad. În astfel de situații magazinele sunt cumpărate și preluate de un alt retailer. Amintim că nu cu mult timp în urmă o mutare similară a fost operată pe piața hipermarketurilor, Auchan preluând magazinele Real, inclusiv pe cel din Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90