930×122 CAPRA 5

    uzina-dacia-sectia-asambl

    Primă regească de Paște la Automobile Dacia!

    Angajații de la „Automobile Dacia” vor beneficia de o primă substanțială de Paște.

    Prima este de 1.023 de lei brut pentru fiecare salariat. Suma va fi plătită de administrație în două rate: 957 de lei brut pe 3 mai și 66 de lei brut pe 10 iunie. Este cea mai mare primă de Paște de care beneficiază angajații de la „Dacia” de la preluarea de către francezii de la Renault a uzinei din Mioveni.

    În luna mai la „Automobile Dacia” vor fi achitate și salariile majorate în urma negocierilor purtate între administrație și sindicat pentru contractul colectiv de muncă pe anul în curs, negocieri încheiate acum două săptămâni. Operatorii vor lua salarii mai mari cu 220 de lei, personalul TESA, cu 110 lei, la care se va adăuga o creștere individuală de 5%, iar șefii, salarii majorate individual cu câte 6%. Tot în luna mai angajații de la „Dacia” vor intra și în posesia primei de rezultat pentru anul trecut, primă care se ridică la 1.680 de lei brut.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3