Donaris 930 x 122

pendiuc.1

Primaria, acuzata ca inchiriaza ilegal terenul de langa Sala Sporturilor

Prefectura Arges analizeaza o plangere venita din partea Directiei Judetene de Sport Arges si a conducerii Salii Sporturilor din Pitesti, in care primaria Pitesti este acuzata ca obtine venituri lunare din inchirierea terenului din apropierea Salii, fara sa detina insa si documente ca ar fi proprietara.
“Este vorba despre o suprafata de vreo 90 de hectare, pentru care Primaria se pare ca nu detine nici un document ca ar fi proprietara si, pe deasupra, mai si incaseaza lunar 1,5 miliarde lei vechi din inchirierea lor pentru spectacole de circ sau alte actiuni.
Se pare ca terenul, de drept si de fapt, este al Directiei de Sport Arges. Cu siguranta ca, daca se va dovedi ca terenul a fost atribuit ilegal, vom actiona in instanta Primaria pentru ca aceste terenuri sa fie returnate”, a afirmat prefectul Davidescu.
Disputa in privinta acestui teren este insa una mai veche, iar conducerea Directiei Judetene de Sport Arges a apelat si al Institutia Prefectului pentru a face lumina in acest conflict. {loadposition inside}

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3