NOR CURIER 930X122

industrial

PRIMII PAŞI PENTRU PARCUL INDUSTRIAL DIN PITEŞTI

După o lungă perioadă în care a tratat subiectul cu flit, Primăria Piteşti, așa cum v-am informat, are în vedere pentru anul în curs începerea procedurilor pentru amenajarea în zona Arpechim a primului parc industrial din municipiu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Parcul va fi amenajat mai întâi pe o suprafaţă de circa 50 de hectare, dintr-un total de 130 de hectare care au fost recâştigate în instanţă de Primărie, după un proces cu un furnizor de gaze. Terenul fusese folosit pentru construirea unui CET pe cărbune, care, între timp, a fost demolat.

Primăria a depăşit etapele de înscriere a terenului în cartea funciară, iar în această perioadă se fac primele măsurători topografice. Măsurătorile sunt esenţiale pentru studiul de fezabilitate care va sta la baza proiectului. Conform municipalității, parcul industrial va fi extins în anii următori pe măsură ce va exista interes din partea agenţilor economici. Potrivit conducerii Primăriei, există deja numeroase cereri din partea firmelor, care ar urma să achite chirii modice pentru folosirea spațiilor care vor fi amenajate în incinta viitorului parc industrial.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3