EcoMoto 930×122

fc arges

Principalul sponsor al lui FC Argeș și-a cerut insolvența

Principalul sponsor al lui FC Argeș și-a cerut insolvența.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Getica 95 Com, principalul sponsor al echipei de fotbal FC Argeș Pitești, furnizorul de energie electrică al Metrorex, cu afaceri de peste 1,5 miliarde lei, și-a cerut insolvența.

Conform Profit.ro, datoriile totale ale companiei au depășit anul trecut 267 milioane de lei. Compania a avut, în 2020, afaceri aproape triple comparativ cu anul precedent, de 1,5 miliarde de lei, și un profit net în creștere asemănătoare, de 81,5 milioane lei, dar și datoriile au crescut puternic, conform termene.ro, de la 155,6 milioane lei la 267,1 milioane lei, fără să existe datorii către ANAF.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Getica 95 este cel mai important furnizor de energie de pe piața concurențială, cu o cotă de piață de 12,15% în luna ianuarie (ultimele date disponibile ale Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE), cu mai mult de un procent față de principalii săi concurenți: Electrica Furnizare (9,95%), Enel Energie (9,37%) și Enel Energie Muntenia (9,35%) și cu aproape 5 procente peste E.ON Energie (7,47%) sau CEZ vânzare (6,84%).

Cu sediul în Râmnicu Sărat (județul Buzău), Getica 95 Com este controlată integral de Săndel Viorel Tudose și desfășoră activități de comercializare a energiei electrice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3