EcoMoto 930×122

    CFR_MARFA

    Privatizarea CFR Marfă a început cu stângul!

    Privatizarea CFR Marfă a început cu stângul. Procedurile de precalificare vor fi reluate pentru că niciunul dintre cei trei ofertanți nu a prezentat documente complete sau conforme.

    Aceasta este explicația de la Ministerul Transporturilor. Ministrul Relu Fenechiu declară că își dorește ca și în aceste condiții să nu fie depășit termenul anunțat pentru finalizarea privatizării, respectiv 20 iunie. Prețul de pornire pentru vânzarea pachetului majoritar de la CFR Marfă va rămâne 180.000.000 de euro.

    Cei trei ofertanți respinși sunt americanii de la OmniTRAX, Grup Feroviar Român şi asocierea dintre Transferoviar Grup şi Donau-Finanz GmbH & Co KG Austria. Cu documentația completă, fiecare dintre cei trei poate participa și la următoarea preselecție.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90