930 pe 122 COSTACHE

centru de afaceri

PROIECT: UN NOU CENTRU DE AFACERI ÎN PITEŞTI

Proiect: Un nou centru de afaceri în Piteşti. Proiectul de înfiinţare în Pitești cu bani europeni a unui „hub de afaceri” (incubator de afaceri) a ajuns în faza de evaluare tehnică şi financiară.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Valoarea proiectului este estimată la peste 16.626.000 de lei. Documentația pentru obținerea de fonduri europene trebuie depusă până la sfârșitul anului. În funcție de obținerea banilor necesari, va rămâne de văzut pe viitor care vor fi termenele de execuție.

Hub-ul de afaceri, care va fi al municipalității, ar urma să fie dezvoltat pe bulevardul Fraţii Goleşti, într-o clădire care a aparţinut furnizorului de energie electrică CEZ, donată Primăriei Piteşti.

Citiți și: Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

Sectoarele de activitate avute în vedere sunt cercetare-dezvoltare în diverse domenii (inclusiv IT), infrastructură şi comunicaţii. Agenţii economici vor beneficia aici de spaţii, dar şi de suport pentru dezvoltarea afacerilor pe care le au.

Piteștiul mai are un centru de afaceri (Business Forum, de pe bulevardul I.C. Brătianu), dar privat.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache