EcoMoto 930×122

parlament

Proiectul legii bugetului aprobat

Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, in aceasta dimineata, dupa o dezbatere-maraton de 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010. Documentul a primit 26 de voturi „pentru” si 15 voturi „impotriva”.
De asemenea, a fost adoptat si proiectului bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2010, care fusese initial respins. 32 de parlamentari s-au declarat in favoarea proiectului.
Rapoartele intocmite de comisiile de buget-finante, sesizate pe fond cu dezbaterea proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat, vor intra de maine in dezbaterea plenului celor doua Camere ale Parlamentului.Proiectul asigurarilor de stat i-a tinut pe parlamentari în tensiune pana in zorii zilei. Dupa 15 ore de dezbatere, urmate de un vot negativ, votul a fost reluat deoarece, daca proiectul de lege ar fi fost respins, ar fi ramas in vigoare bugetul asigurarilor sociale din 2009, respectiv pensiile ar fi ramas la nivelul anului trecut.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90