New Profesional Consult 930 x 122

boureanu_kef

„Debutat Boureanu vandut firma la irakieni, mai!”

Pitesti. 25 martie 2010.
Dupa ce facut avere din afacerile cu rusii, Cristian Boureanu a dat mana si cu irakieni. Deputatul Cristian Boureanu si fratele sau si-au vandut, in luna ianuarie, firma de panouri termoizolante „Topanel Metecno Trading” catre doi cetateni irakieni, Kadem Ahmed de 28 de ani si Omar Feisal in varsta de 23 de ani. Cei doi irakieni au schimbat, in aceeasi zi, denumirea firmei, din „Topanel Metecno Trading” in „Learsi Old”, si au inchis cinci puncte de lucru, in principalele orase din tara, respectiv Iasi, Constanta, Timisoara, Bucuresti si Cluj. Deputatul Cristian Boureanu a explicat ca s-a retras din aceasta societate deoarece a inchis afacerile cu panourile Metecno si a deschis o noua fabrica la Valcea.
Fosta firma a lui Boureanu figureaza pe anul 2008 cu datorii de peste 60 de miliarde de lei vechi, dar nu rezulta daca sunt si restante la bugetul de stat. Cristian Boureanu sustine, insa, ca niciodata nu a vandut vreo firma cu datorii catre stat.
Gurile rele sustin ca tot mai multi patroni de firme cu datorii printre care si Boureanu, au apelau in ultimii ani, la instrainarea afacerilor catre cetateni straini, greu de gasit apoi, tocmai pentru a scapa de restantele la plata catre diversi creditori.
Conform Monitorului Oficial din marte 2010, Boureanu Cristian Alexandru si Boureanu Sorin Constantin, prin mandatar Prujoiu Maria Violeta, in calitate de asociati la S.C. TOPANEL METECNO TRADING S.R.L.cu sediul in sat Ostratu, com. Corbeanca, str. Salciei nr. 20, Cartier Paradisul Verde, Tarlaua 39, Parcelele A128, Lot 203, jud. Ilfov, J23/2656/2009, CUI R15906259, au horarat:
– cesionarea tuturor celor 100 de parti sociale, in valoare de 10 000 lei, reprezentand 100% din capitalul social catre KADEM TAHER AHMED, domiciliat in Irak-Bagdad si FEISAL OMAR, domiciliat in Irak-Mosul
– schimbarea denumirii societatii in S.C. LEARSI OLD S.R.L.
– schimbarea sediului social in Bucuresti, sos. Mihai Bravu nr. 123-135, bl. D11, sc. C, et.4, ap.13, sector 2
– inchiderea punctelor de lucru din Iasi, Constanta, Timisoara, Bucuresti si Cluj Napoca. Hotararea asociatilor a fost luata in data de 21.01.2010.
La nivel mondial, grupul Metecno are zeci de societati pe trei continente in tari precum Italia, Germania, Spania, Portugalia, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Mexic, Columbia, Chile, China, India, Tailanda, Sri Lanka si Vietnam.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA