930×122 CAPRA 5

logan-in-india

Renault renunta la Logan!

Pitesti. 16 aprilie 2010.
Francezii renunta la fabricarea modelului Logan in India. Modelul Logan se va vinde in India sub licenta constructorului local Mahindra si cu sigla Renault, ca urmare a unui joint-venture intre compania indiana si cea franceza. Compania Mahindra va cumpara de la Grupul Renault un procent de 49% din actiunile pe care constructorul francez le detinea in cadrul parteneriatului Mahindra Renault Pvt Ltd prin care cele doua companii produceau modelul Logan pentru piata din India.
In urma acestei tranzactii Mahindra & Mahindra va detine in proportie de 100% societatea Mahindra Renault Pvt Ltd, insa va continua sa utilizeze logo-ul Renault doar pana la sfarsitul anului calendaristic. Francezii se obliga sa furnizeze logistica si componente pentru productia Logan pana la finalul lui 2011, dupa aceasta data compania indiana urmand sa foloseasca o marca proprie pentru productia auto.
Mahindra Renault Pvt. Ltd a fost infiintata in 2005 cu scopul de a produce modelul Logan la fabrica din Nashik. De la demararea productiei in 2007, Mahindra Renault au comercializat gama Logan in 44.000 unitati pe piata din India si 2.600 autoturisme livrate pe piata din Africa de Sud. sursa:money.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90