NOR CURIER 930X122

    faliment

    Romania…tot in topul falimentarelor

    În condiţiile în care preşedintele statului şi premierul sunt tot mai incoerenţi în declaraţiile privind realitatea economică şi evoluţia ţării, ba chiar se contrazic singuri, investitorii se uită atent la statisticile care sunt publicate în ţările lor pentru a şti cum să reacţioneze. Iar conform acestor statistici, România este considerată de investitori mai riscantă decât ţări precum Letonia, Ungaria şi Bulgaria, într-un top al riscului intrării în…faliment.

    România a coborât două poziţii în clasamentul statelor cu cel mai mare risc de faliment, dar a rămas pe locul opt în rândul statelor europene cu risc major de intrare în incapacitate de plată, conform analiştiilor companiei de monitorizare a pieţei financiare Credit Market Analysis. Portugalia, Irlanda, Grecia şi Spania au o situaţie mai precară decât noi. Totuşi ţări precum Letonia, Ungaria şi Bulgaria sunt considerate mai sigure decât noi de către investitori. Norvegia, Finlanda, Suedia şi Danemarca sunt considerate cele mai sigure ţări.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90