New Profesional Consult 930 x 122

    zara03

    S-a deschis Zara de Pitesti

    Vineri, noul magazin al celebrei firme Zara a fost deschis la Pitesti. Magazinul functioneaza in imobilul fostului restaurant Argesul.

    Retailerul spaniol Inditex, care deţine brandul Zara, au investit aproximativ 2 milioane euro, avand in vedere ca magazinul se întinde pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi, iar spaniolii inves­tesc în medie 2.000 de euro pe metru pătrat în amenajarea noilor unităţi.
    Inditex a încheiat 2009 cu afaceri de circa 75 mil. euro, con­tribuţia cea mai mare, de circa 46 mil. euro, venind din par­tea Zara, care are circa 400 de angajaţi.
    Zara este printre cele mai profitabile branduri de fashion prezente în România, com­pania care operează magazinele rapor­tând în 2009 un profit brut de 45 mil. lei (aproape 11 mil. euro), potrivit datelor Re­gis­trului Comerţului, adică o marjă brută de peste 20%, extrem de ridicată în retailul local.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90