New Profesional Consult 930 x 122

    autostrada-bucuresti-pitesti

    Sibiu- Pitesti prinsa in super-autostrada europeana

    Conducerea CJ Argeş a primit săptămâna trecută o comunicare de la Uniunea Europeană în care era anunţată aprobarea proiectului autostrăzii care va lega Lituania, Polonia, România, Bulgaria şi Grecia. Execuţia proiectului cu finanţare europeană va începe cu următorul exerciţiu bugetar european, în 2014.

    Pe 28 noiembrie, în Polonia se va semna documentul de începere a lucrărilor. Autostrada va trece şi prin Piteşti. Una din bifurcaţiile de la Lugoj va avea traseul: Sibiu, Piteşti, Bucureşti- Constanţa. Proiectul este finalizat ca Studiu de dezabilitate şi rutele au fost stabilite. Practic, coridorul 4 paneuropean (Sibiu- Piteşti- Bucureşti) va fi inclus în acest proiect. Prin acest proiect, intitulat Via Carpactica, realizat la iniţiativa autorităţilor locale şi regionale implicate, se va asigura legătura între Marea Nordului, Marea Neagră şi Marea Mediterană.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90