930 x122 grota rece

arpechim_ansamblu

Solutii pentru salvarea Rafinariei

Radu Vasilică a precizat că, la aproximativ trei săptămâni după scrisoare semnată de parlamentarii de Argeş şi de Vâlcea adresată ministerului Economiei prin care s-a solicitat sprijinul pentru salvarea Arpechim şi Oltchim, a sosit şi un răspuns.

Aşa cum anunţase şi prefectul Davidescu, ministerul Economiei şi-a manifestat interesul pentru preluarea, în calitate de acţionar majoritar la Oltchim, partea de rafinărie de la Arpechim, pentru a o încadra în societatea Vâlceană. Deputatul PSD crede că printr-o negociere cu OMV, statul român ar putea prelua părţi din rafinărie fie prin cedarea din acţiunile pe care le mai are la Petrom, fie prin participaţia cu mijloace bugetare. El şi-a manifestat însă dezamăgirea că după finalizarea negocierilor cu FMI, premierul Emil Boc nu a mai amintit de preluarea Rafinăriei, aşa cum o făcuse înainte de negocieri, sperând să nu fie un semn de rău augur.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90