930 x122 grota rece

    auchan01

    Târg de locuri de muncă și carieră la Auchan Pitești

    Peste 200 de joburi vor fi disponibile în cadrul evenimentului BESTCareer-Târg de joburi și carieră, în perioada 12–13 iulie, în Pitești, la Retail Park–Centrul Comercial Auchan.

    BESTCareer are scopul de a reuni timp de două zile companii naționale și multinaționale care au ca obiectiv recrutarea. Companii de top precum Leoni Wiring Systems, Akka Romania, Adecco, Manpower Romania, 4Career, Inginerweb.ro, Lugera The People Republic, Draxlmaier, Let’s Do it Romania, Arctic, Euro Tehno Group, Thermomix și Zepter așteaptă candidați din domenii ca producție, retail, inginerie, IT, financiar-bancar, BPO, audit & consultanță, cu poziții deschise atât pentru persoane cu experiență, cât și pentru juniori.

    Intrarea în cadrul târgului este gratuită. Evenimentul e suștinut de Centrul Comercial Auchan Pitești și de Retail Park Pitești.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3