930×122 CAPRA 5

calculator_virus

Taxa pentru rezilierea abonamentelor de cablu, telefonie si internet- eliminata

Legea prin care perceperea taxelor de reziliere a contractelor de telefonie mobilă, de televiziune şi de internet este declarată ilegală a fost publicată în Monitorul Oficial. Clientul poate renunţa la abonament, chiar dacă este încheiat pe 24 de luni, cu excepţia cazurilor în care a profitat de o promoţie.

De exemplu, dacă clientul a încheiat un contract pe doi ani şi a beneficiat de un preţ promoţional sau de o gratuitate la achiziţinarea telefonului mobil, atunci el va trebui să despăgubească furnizorul.
Deşi hotărârea de desfacere a unui contract poate fi luată unilateral, fără a obliga clientul la plata unor despăgubiri, acest lucru ar putea determina companiile furnizoare de cablu, telefonie sau internet să renunţe la ofertele de telefoane ieftine.{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3