930×122 CAPRA 5

    finante_publice

    Termen pentru declaratiile online

    Contribuabilii mari si mijlocii din Arges trebuie sa se conformeze unui nou act normativ care prevede ca declaratiile lor fiscale vor fi depuse numai electronic. 25 noiembrie este termenul limita.

    Declaratiile trebuie transmise la Finante prin sistemul electronic national pana la data de 25 noiembrie 2010. Este vorba de urmatoarele 9 declaratii:

    – 100 „Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat”;
    – 101 „Declaratie privind impozitul pe profit”;
    – 102 „Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale”;
    – 120 „Decont privind accizele”;

    – 130 „Decont privind impozitul la titeiul din productia interna”;
    – 300 „Decont de taxa pe valoarea adaugata”;
    – 301 „Decont special de taxa pe valoarea adaugata”;
    – 390 VIES „Declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare”;
    – 710 „Declaratie rectificativa”.

    Declaratiile mentionate se depun prin accesarea site-ului www.e-guvernare.ro. Documentele trebuie semnate prin utilizarea certificatului calificat emis de un furnizor de servicii de certificare acreditat in conditiile Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica.

    Pentru garantarea securitatii operatiunilor electronice, titularii certificatelor calificate se vor inregistra conform Instructiunilor de utilizare a serviciului depunere declaratii online publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala la adresa www.anaf.mfinante.gov.ro, sectiunea Declaratii electronice/inregistrare certificate digitale.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3