Donaris 930 x 122

tiriac

Tiriac vrea sa exporte Dacia in Germania

Ion Ţiriac, cel care a facut o avere importand Mercedes, Ford sau Metro Cash&Carry, vrea să deschidă centre auto Dacia în Europa de Vest, în Franţa sau Germania. „Am luat în calcul să devenim şi dealer Dacia în străinătate, nu în România. Dacia este o maşină care pentru mine a avut o evoluţie surprinzătoare. Produsul este bun, este extrem de bine vândut în străinătate. Ideea de a construi un dealer Dacia în Franţa sau Germania reprezintă un business foarte bun”, a subliniat Ion Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, şi reprezentantul lui în consiliile de conducere şi administraţie ale Ţiriac Holdings.

Grupul conduse de Tiriac a rulat anul trecut afaceri de 1,3-1,4 miliarde eruo, conform Ziarului Financiar. {loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90