930×122 CAPRA 5

obi

JUMBO ÎȘI FACE MAGAZIN DE JUCĂRII ÎN PITEȘTI PE UN TEREN DE 5.000.000 DE EURO

Retailerul grec de jucării Jumbo a plătit 5.000.000 de euro firmei de imobiliare Rolast Piteşti pentru cumpărarea unui teren de 34.000 de metri pătraţi, teren pe care vrea să deschidă un magazin.

Citiți și: ,,Cutremur” pe piața financiară! Tranzacție bancară de ultim moment

Reţeaua Jumbo numără în prezent cinci unităţi în România. Celor cinci magazine existente li se vor mai alătura două, în Ploieşti şi în Piteşti, până la sfârşitul acestui an. Ambele vor fi amplasate în spaţii ocupate anterior de magazinul de bricolaj OBI.

Rolast a renunţat la activitatea sa iniţială, producţia de articole din cauciuc, în 2007, an când şi-a concediat personalul şi a intrat în afaceri imobiliare. Compania, controlată de Naniero Investments Limited, are o capitalizare bursieră de 18.400.000 de lei. (Foto: economica.net)

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3