930×122 CAPRA 5

    transfagarasan

    Tunelul de la Balea iluminat…ca pentru iarna

    Prefectul Gheorghe Davidescu a anuntat ca in maximum doua saptamani, tunelul de la Balea, de pe Transfagarasan, va fi iluminat. Din nefericire, si daca se va intampla asa,  avand in vedere de in scurt timp Transfagarasanul va fi inchis, actiunea este destul de tarzie. Speram numai sa fie facuta investitia, pentru ca la anul turistii sa se poata bucura de ea.

    „Compania Drumuri Naţionale a aprobat şi investiţia pentru iluminatul public în tunelul de la Bâlea Lac de pe Transfăgărăşan, acolo fiind necesară schimbarea instalaţiei electrice care este subdimensionată”. Practic, conform promisiunilor prefectului Davidescu, în două săptămâni vom ave iluminat public în tunelul de la Bâlea. Davidescu a anuntat ca s-au început lucrările de reabilitare pentru drumul Câmpulung- Târgovişte, iar Câmpulung- Curtea de Argeş va fi reabilitat până la începutul iernii. Şi pe Transfăgăraşan au început lucrările de reabilitare, la fel ca si pe drumul Buzoeşti- Roşier.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90