New Profesional Consult 930 x 122

craiova

UN NOU ANUNȚ PRIVIND DRUMUL EXPRES PITEȘTI-CRAIOVA

Ministerul Transporturilor va emite până la sfârşitul anului ordine de începere a lucrărilor pentru încă 60 de kilometri de autostrăzi, drum expres şi variante ocolitoare şi va semna contracte de proiectare şi execuţie pentru alţi 250 de kilometri, a declarat azi ministrul de resort, Lucian Bode, conform Agerpres.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„În cele peste nouă luni de mandat, am reuşit să dăm ordinul de începere pentru peste 100 de kilometri de autostrăzi, drum expres, variante ocolitoare în România, din cei aproximativ 250 de kilometri pe cât se lucrează astăzi în România. Până la sfârşitul anului sunt convins că vom reuşi să dăm ordine de începere pentru încă 60 de kilometri de autostrăzi şi drum expres şi aici mă refer în special la A0 Sud, Autostrada de Sud a Bucureştiului, cu 52 de kilometri şi la tronsonul 2 din sectorul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti”, a arătat Bode.

Potrivit acestuia, în momentul în care a fost semnat un contract de proiectare şi execuţie, este clar că respectivul obiectiv va fi realizat.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90