New Profesional Consult 930 x 122

craiova

UN NOU ANUNȚ PRIVIND DRUMUL EXPRES PITEȘTI-CRAIOVA

Ministerul Transporturilor va emite până la sfârşitul anului ordine de începere a lucrărilor pentru încă 60 de kilometri de autostrăzi, drum expres şi variante ocolitoare şi va semna contracte de proiectare şi execuţie pentru alţi 250 de kilometri, a declarat azi ministrul de resort, Lucian Bode, conform Agerpres.

Citiți și: Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

„În cele peste nouă luni de mandat, am reuşit să dăm ordinul de începere pentru peste 100 de kilometri de autostrăzi, drum expres, variante ocolitoare în România, din cei aproximativ 250 de kilometri pe cât se lucrează astăzi în România. Până la sfârşitul anului sunt convins că vom reuşi să dăm ordine de începere pentru încă 60 de kilometri de autostrăzi şi drum expres şi aici mă refer în special la A0 Sud, Autostrada de Sud a Bucureştiului, cu 52 de kilometri şi la tronsonul 2 din sectorul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti”, a arătat Bode.

Potrivit acestuia, în momentul în care a fost semnat un contract de proiectare şi execuţie, este clar că respectivul obiectiv va fi realizat.

Citiți și: Pitești. Impact acum la Podul Viilor

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3