Nisan 930 x 122

Arges

VESTE PENTRU FERMIERII ARGEȘULUI

Veste pentru fermierii Argeșului. În luna martie 2017 în Argeș vor continua întâlnirile organizate de specialiștii de la Ghișeul Unic cu fermierii din județ pentru promovarea măsurilor active din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Instituția Prefectului anunță programul întâlnirilor, locurile de desfășurare urmând să fie sediile caselor de cultură din localitățile gazdă:

Citiți și: ULTIMA ORĂ! VREME-SURPRIZĂ ÎN ARGEȘ. CE NE AȘTEAPTĂ

9 martie, ora 11, în Bascov. Vor participa fermieri din Bascov, Uda, Poiana Lacului, Albota, Cuca, Băbana, Ciomăgești, Moșoaia, Drăganu, Cotmeana, Cocu și Cuca.

16 martie, ora 11, în Domnești. Vor fi prezenți fermieri din Albeștii de Argeș, Aninoasa, Arefu, Berevoești, Brăduleț, Cepari, Cicănești, Corbeni, Corbi, Domnești, Godeni, Mușătești, Nucșoara, Pietroșani, Sălătrucu, Tigveni, Valea Danului, Valea Iașului și Vlădești.

Citiți și: ŢUICA DE ARGEŞ INTRĂ ÎN LUMEA BUNĂ

23 martie, ora 11, în Ștefănești, fermieri din Băiculești, Bălilești, Budeasa, Ciofrângeni, Dârmănești, Mălureni, Mărăcineni, Merișani, Micești, Morărești, Poienarii de Argeș și Ștefănești.

30 martie, ora 11, în Rucăr. Vor participa fermieri din Albeștii de Muscel, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Cetățeni, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Lerești, Mioarele, Poienarii de Muscel, Rucăr, Schitu Golești, Stoenești și Valea Mare Pravăț.

Vor fi prezentate liniile de finanțare deschise în cadrul PNDR pentru submăsura 8.1 (Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite) și submăsura 6.5 (Schema pentru micii fermieri). De asemenea, fermierii argeșeni vor afla oportunitățile de finanțare prin programele guvernamentale a culturilor de tomate și a crescătoriilor de porcine.

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066